perjantai 28. helmikuuta 2014

Mariccen

Heips.

Olen Marika kolmekymppinen nainen ja asun pääkaupunkiseudulla. Ystäväni sai minut pitkän ja sinnikkään suostuttelun jälkeen aloittaman oman kirjablogini. Lempinimi on myös ystävältäni lähtöisin. Olen vieraillut ystäväni blogissa ja saanut häneltä kehuja kirjoituksistani. Siitä, olenko hänen kehujensa arvoinen, olemme eri mieltä =) No, nyt te muutkin saatte lukea ajatuksiani lukemistani kirjoista.

Olen hieman myöhäisherännäinen lukemisen suhteen. Opin lukemaan vasta ekalla luokalla. Siihen asti katselin kirjoista vain kuvia ja selailin Aku Ankkoja. Oikeastaan vielä kolmannelle luokalle asti lainasin kirjastosta värikkäillä kuvilla varustettuja lastenkirjoja kun luokkakaverini olivat jo lukeneet kaikki Neiti Etsivät. Pikkuhiljaa löysin nuorten kirjat ja maailmani avartui kohti aikuisten kirjoja. Aku Ankasta en kuitenkaan ole luopunut =)

Vietän joukkoliikenteessä aikaa kahdesta kolmeen tuntiin päivässä, joten työmatkat sujuvat ehdottomasti mukavammin kirja kädessä. Olenkin viimeisen parin vuoden aikana lukenut enemmän kirjoja kuin koskaan aiemmin. Tykkään lukea erityisesti kirjoja, joissa on jännitystä ja romantiikkaa. Kaikista nolointa on naureskella bussissa kovaan ääneen hyvän kirjan parissa tai punastella romanttista kohtausta lukiessa.

Toivottavasti saan teidän innostumaan jostain lukemastani kirjasta ja viihdytte kirjoitusteni parissa.

Mariccen

6 kommenttia:

 1. Eihän ekalla luokalla lukemaan oppiminen ole niin kauhean myöhään :)

  Tervetuloa kirjabloggaajien iloiseen maailmaan!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa kirjablogimaailmaan! :)

  VastaaPoista
 3. Ekalla luokalla minäkin opin, ja ihan hyvin olen elämässäni pärjäillyt :) Tervetuloa ja onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa minunkin puolestani! Minä olen viikonlopputyömatkaaja ja istun kahdesti viikossa junassa 4,5 tuntia. Siinä ehtii lukemaan jo kirjan poikineen :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen blogiin! Kuten moni muu, minäkin opin "vasta" ekalla luokalla lukemaan :). Esikoiseni on tokalla, ja hän tykkää vieläkin tosi paljon kuvakirjoista, visuaalinen lapsi kun on.

  VastaaPoista
 6. Hyvältä kuulostaa! Ootan innolla sun vinkkejä, kun kirjoituksesta päätellen meillä saattaa olla samanlainen maku. :)

  VastaaPoista